درباره بینگو

آخرین اخبار بینگوپلاس

« »
24
بهمن1391

همایش استفاده از طعم دهنده ها در مواد غذایی در واحد علوم و تحقیقات برگزار شد

همایش "استفاده از طعم دهنده ها در مواد غذایی" به همت دانشکده کشاورزی و منابع طبی...

24
بهمن1391

مواد غذایی

غذا و تغذیه ، بی‌شک مهمترین موضوع مورد بحث دنیای امروز را تشکیل می‌دهد. افزایش آ...

20
اسفند1391

نقش روی بر سلامت کودکان

مطالعات اولیه ارتباط روی و رشد در ایران و مصر در حدود سه دهه قبل انجام شد . پسرا...

20
اسفند1391

اثر روی بر رشد قدی و ضریب هوش

مطالعات نشان داده است که اثرات نامطلوب روی در دوران جنینی و 2 سال اول زندگی بر ر...

04
ارديبهشت1392

برگزاری مراسم رونمایی از نخستین کیک غنی شده با روی در ایران

در تاريخ 16 ارديبهشت ماه سال 1392 مراسم رونمايي از نخستين كيك غني شده باروي در ا...

16
ارديبهشت1392

رونمايی از كيك بينگو پلاس

در اين مراسم شركت دالين مهر افتخار ميزباني از آقای دکتر فاضلی رئیس سازمان غذا و...

درباره بینگو

برند بینگو، در سال 1387 با هدف تولید محصولات کیک و کلوچه در سبد تولیدات شرکت دالین مهر قرار گرفت. بینگو با تولید باکیفیت ترین و متنوع ترین محصولات، همواره سعی در تولید و ارایه محصولاتی در خور مشتریان خود بوده است. توجه به سلامت جامعه به عنوان رسالت اصلی این برند و اهمیت کمبود ریزمغذی های روی، ویتامین دی  و کلسیم در حال حاضر باعث شد که در سال 1392 اقدام به تولید طیف گسترده و متنوعی از كیك های غنی شده با طعم های مختلف با برند بینگوپلاس نماید.

اکنون بینگو بدین می اندیشد تا با تاکید بر کیفیت، نوآوری در تولید محصول و احترام به مصرف کنندگان، در آینده­ ای نه چندان دور به برندی محبوب و برگزیده در صنعت خود تبدیل شود.