اخبار

همایش استفاده از طعم دهنده ها در مواد غذایی در واحد علوم و تحقیقات برگزار شد

همایش "استفاده از طعم دهنده ها در مواد غذایی" به همت دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی با حضور پروفسور MIRO SMRIGA  استادی از کشور ژاپن با حضور نمایندگانی از ادارات نظارت بر مواد غذایی کشور،موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران،انجمن ها و صنوف دانشگاهی و صنایع غذایی کشور برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی واحد علوم و تحقیقات دکتر عزت پناه، مدیرگروه دکتری علوم و صنایع غذایی در این همایش گفت: گروه تخصصی علوم و صنایع غذایی آمادگی خود را جهت همکاری های علمی و فنی با سازمان های مربوطه اعلام می دارد.

دکتر تهرانیان ،مدیر گروه پژوهشی درباره قسمت های پژوهشی واحد علوم و تحقیقات گفت: این واحد دارای 18  دانشکده و 13مرکز تحقیقاتی  و 50 آزمایشگاه تحقیقاتی است که  از آن میان می توان به مجتمع تحقیقاتی شیخ بهایی و شیخ رازی اشاره کرد و با توجه به سیاست های کلان درنظرگرفته شده توسط ریاست دانشگاه ، همواره سعی بر تولید علم و توجه به کیفیت و افزایش این مراکز مورد نظر قرار گرفته شده است.

دکتر تهرانیان افزود: وجود این مراکز تحقیقاتی باعث توجه بیشتر به راه اندازی مجلات علمی – پژوهشی و تحقیقاتی شده است به گونه ای که هم اکنون واحد علوم و تحقیقات دارای یک مجله ISI و هفت مجله علمی – پژوهشی مورد تایید وزارت علوم  و ده مجله بین المللی انگلیسی زبان و سی مجله فارسی زبان است.

وی افزود: در معاونت پژوهشی همواره در دو زمینه حمایت های سخت افزاری و نرم افزاری در تلاش هستیم.

دکتر تهرانیان از احداث دومین کتابخانه بزرگ کشور پس از کتابخانه ملی در واحد علوم و تحقیقات در آینده ای نزدیک خبر داد.

پروفسور اسمریگا از کشور ژاپن  نیز در این مراسم توضیحاتی درزمینه گلوتامات و استفاده از طعم دهنده ها در مواد غذایی ارائه داد و گفت: به دنبال آزمایشات به عمل آمده،دانشمندان به این نتیجه رسیده اند که گلوتامات از نظر ایمنی بدن،بسیار ایمن تر از موادی همچون نمک،استیک اسید،ویتامین B12 است و نسبت به سیتریک اسید نیز بیشتر تحریک کننده بزاق است.وی افزود: مصرف گلوتامات در بدن به صورت منطقه ای است و منتقل نمی شود و در صورت عدم انتقال آن از مادر به جنین ،مصرف آن برای مادر  باردار،همچون افراد دیگر مجاز است.

پروفسور اسمریگا در ادامه گفت: بیشترین مقدار گلوتامات را می توان در شیر مادر یافت و نوزادان از اوایل دوران تولد دربرابر مقدار قابل توجهی از این ماده قرار خواهند گرفت و احساس خوشایندی را پس از دریافت این ماده از خود بروز می دهند.در انتهای مراسم نیز دانشجویان به صورت پرسش و پاسخ با سخنران همایش به بحث و تبادل نظر پرداختند.